İletişim Hattı +90(274) 412 7036
Tarihçe

1980 Yılında kurulan Odamız bugün geldiği seviye ile bölgemizin en etkin kurumlarından birisi olma başarısı göstermiştir. Esasen Gediz her dönem önemli derecede ekonomik potansiyele sahip olmuş, ancak dinamiklerini etkin olarak kullanamamıştır. Odamızın kuruluşu bu bakımdan büyük önem taşımaktadır.


Ana ilkesi üyelerine ve dolayısıyla yöresine en iyi hizmeti sunmak olan Odamız, söz konusu dinamikleri harekete geçirmek ve yöre ekonomisine ivme kazandırmak için çabalamış, her zaman daha iyiye ulaşmanın gayreti içinde olmuştur. 24 Yıllık bir maziye karşın Odamızın belirlenen hedeflerin bir çoğunu yakaladığını söylemek mümkün ise de Gediz Ticaret ve Sanayi Odası olarak yapılacak daha çok şeyin olduğunun bilincindeyiz. 


Bu düşüncelerden harekete gerek şu anki, gerekse geçmiş dönemde görev alan yönetimlerin kurumsallaşma yolunda dev adımlar atmış olduğu inancını taşıdığımız Odamızda, üyelerimize daha etkin ve daha hızlı biçimde ulaşmanın arayışı içerisindeyiz. Teknolojinin en etkin aracı haline gelen ve günümüzde tüm firmaların yararlanması bir zaruret haline gelen internette Odamız da sık sık güncellenen sitesi ile üyelerine hizmet verecektir. Sitemizde üyelerimizin ihtiyaç duyabileceği tüm bilgilere yer verilecek olup, birtakım işlemlerinde Odaya gelmeden yapılabilmesine olanak tanınacaktır. Böylece Gediz Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin çok değerli gördüğümüz zamanları daha iyi kullanılabilecektir. Odamızca hazırlanan ve tüm üyelerimize ulaştırılmakta zorlanan yayın ve sirküler de yine bu sitemizde yer alacak, gerçekleşecek olan faaliyetler hakkında da sürekli bilgiler verilecektir. Bu sayede dileyen üye, web sitemize girerek yapılan çalışmalardan anında haberdar olabilecektir. 



Ümit ediyorum ki, yapacağımız bu iki çalışma sonucunda üyelerimizin arzu ettiği kurumsallaşma çabalarımız sonuçlanacak, Oda ile üyeler arasında dev bir köprü kurulmuş olacaktır. 


Bu vesile ile tüm üyelerimize ticari hayatlarında başarı dilerim. Esen kalın.

Kurumsal

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi