İletişim Hattı +90(274) 412 7036
Misyon & Vizyonumuz

Misyonumuz

Yasal düzenlemeler çerçevesinde; üyelerine sürdürülebilir, kaliteli, hızlı hizmet vererek iş performanslarını artırırken zamandan ve maliyetlerinden tasarruf etmelerini sağlamak, üyelerinin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak ve bölgemize reel fayda sağlayan faaliyetleri düzenlemek, ekonomik faaliyetlerin genel menfaatlere uygun olarak gelişmesini sağlamak üzere sanayi ve ticaret sektörlerine yeni bilgiler üretmek ve deneyimler yaşatmak, bölgemizdeki işletmelere yol gösterip liderlik yapmak ve girişimcileri ise teşvik ederek ekonomik kalkınmaya destek olmak, üyelerin birbiri ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hakim kılmak üzere meslek disiplini ve ahlakını korumak üzere çalışırken takım ruhu içinde ve sorumluluklarının bilincinde örnek bir oda olmak.

 


 

Vizyonumuz

Gelişen ve sürekli yenilen teknolojileri kullanarak, kurumsal yapımız ve kadromuz ile farklılık oluşturup üyelerimize en kaliteli ve en hızlı hizmeti vermek. Mutlu bir üye topluluğu için güler yüzle onların ihtiyaç ve beklentilerini en üst düzeyde karşılama noktasında etkin bir rol üstlenerek kendilerine danışmanlık yapan, üyelerine ve topluma yeni bilgiler ve fikirler kazandırarak kalıcı değerler katan bir kurum olma anlayışını benimseyip bölgemizin ticari ve sınaî gelişimini desteklemek, refah ve kalite standartlarının yükselmesine yardımcı olmak. Üyelerinin bölge gelişimindeki tetikleyici ve belirleyiciyi rolünü güçlendirerek yöresel büyümenin gerçekleşmesinde ve iş çevresinde kalite ve bütünleşmenin en yüksek standartlarda ortaya çıkmasında söz sahibi ve temel aktör olmaktır. 

 

Kurumsal

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi