İletişim Hattı +90(274) 412 7036
Haberler

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Cafer GÜNEŞ Başkanlığında gerçekleştirilmiştir.

  • 24.09.2018
  • gediztso

 Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Cafer GÜNEŞ Başkanlığında gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Meclis Başkan Yrd. Kemal YÖRÜR Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Yılmaz ÖZEN, Ali Rıza GÜNEŞ Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan SIĞANIK, İbrahim ABA Meclis Üyesi Ali OYAN ve İbrahim BAŞOL Meclis Başkanımızın Daveti Üzerine GEDAB Başkanı Bünyamin TÜRER, Başkan Yrd. Necdet AKEL ve Talha KARABACAK katılmıştır. Gündem Gediz Ekonomisi Hakkında İstişarelerde bulunulmuştur. Gündeme Dahil Açıklama Yapan Meclis Başkanı Cafer GÜNEŞ Üyelerimizin ve Gediz Ekonomisi için hangi platformda olunursa olunsun herkesin görüşüne önem vereceklerini ve ortak bir akılla konunun üzerine gideceklerini açıklamasında bulundu.

  • Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Cafer GÜNEŞ Başkanlığında gerçekleştirilmiştir.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi