İletişim Hattı +90(274) 412 7036
Haberler

GEDİZ TİCARET VE SANAYİ ODASI ONLİNE BELGE VE TAHSİLAT DÖNEMİ BAŞLADI.

  • 27.08.2018
  • gediztso

GEDİZ TİCARET VE SANAYİ ODASI ONLİNE BELGE VE TAHSİLAT DÖNEMİ BAŞLADI.

 

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine daha çağdaş hizmet verebilmek amacıyla online olarak ödeme yapma ve belge alma hizmetlerini sunmaya başladı.

 

Oda Kayıt Belgesi,

İngilizce Oda Kayıt Belgesi,

Faaliyet Belgesi,

İhale Tarihli Faaliyet Belgesi

İhale Durum Belgesi

gibi belgeler online olarak alınabilicek. Sistemi kullanmak için üyelerimizin öncelikle sistemdeki bilgilerini güncellemeleri ve sisteme üye olmaları gerekmektedir. Online belge sistemine sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir. Kayıt öncesinde firma yetkilisinin cep telefon numarasının Odamız bilgi işlem birimine bildirilmesi gerekmektedir. Doğrulama kodu firma yetkilisinin cep telefonuna kayıt esnasında gönderilecektir. Ücretsiz olan belgeleri direk sistemden talep etmeleri halinde, ücretli belge bedellerini de kredi kartı ile ödeme yaptıktan sonra elektronik imzalı olarak alabileceklerdir.

Yine Oda aidatlarını yada sistemde bulunan borçlarını sorgulayarak ödeme işlemlerini gerçekleştirmeleri mümkün olacaktır.

Elektronik belge sunumu ile ilgili bilgi veren Başkan Vedat ÖZTÜRK, söz konusu uygulama sayesinde, özellikle Odaya gelme konusunda mesafe ve zaman sorunu yaşayan üyelerin Odaya gelmeye gerek kalmadan internet üzerinden belgelerini alabileceklerini ifade etti. ÖZTÜRK, “Üyelerimizin faaliyetlerinde sıklıkla ihtiyaç duyduğu belgelerin uzaktan temin edilebilmesi konusu uzun süredir gündemimizde olan ve TOBB ile birlikte üzerinde çalıştığımız bir konuydu. Bu çalışmalar nihayet tamamlandı ve belge sunumunda yeni bir döneme geçiş yaptık. Gediz Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilçemizde ve Şaphane ilçemizde bulunan üyelerimize hizmet veriyoruz. Üyelerimiz bir belgeyi alabilmek için bazen uzun zaman harcamak durumunda kalabiliyorlar. İş dünyası açısından en önemli şeylerden birisi zamandır. Hepimizin zamanı değerli. Üyelerimiz, bundan böyle Odamıza gelmeye gerek kalmadan, Odamız internet sitesi üzerinden belgelerini temin edebilecekler. Belge almak isteyen üyemiz, Odamız internet sitesinde yer alan online belge menüsü aracılığıyla, kendisine bir kullanıcı adı ve şifre tanımlayarak, ödemesini de kredi kartı ile yaparak bu işlemi günün her saatinde, 24 saat güvenli biçimde gerçekleştirebilecek. Yine aynı biçimde üye aidatlarını da bu şekilde bulundukları yerden ödeyebilecekler. Sistem hakkında bir sorun yaşanır ise Odamız 274 412 70 36 ve 0530 353 58 57 numaralı telefonları ile iletişim kurup sorunlarının çözümünü talep edebilirler. Üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Online linkler : http://uye.tobb.org.tr http://gediztso.org.tr/

 

  • GEDİZ TİCARET VE SANAYİ ODASI ONLİNE BELGE VE TAHSİLAT DÖNEMİ BAŞLADI.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi