İletişim Hattı +90(274) 412 7036
Haberler

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Vedat ÖZTÜRK Ramazan Ayı Mesajı

  • 15.05.2018

 Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Vedat ÖZTÜRK Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mesajında Ramazan ayının özünde rahmet, merhamet ve bereket olduğunun altını çizen ÖZTÜRK maddi ve manevi mükafatların sınırsız olduğu bu mübarek ayı en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Başkan ÖZTÜRK, yayımladığı mesajda; “Ramazan ayı paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır. Bizi biz yapan gelenek ve değerlerimiz bu mübarek ayda daha kuvvetli hale gelir. Ramazan ayının milletçe bütünleşeceğimiz, barışın etrafında kenetleneceğimiz bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Bu iklimde asıl olan aç ve susuz kalmak değil, Allah'ın rızasını kazanmak uğruna açlığa ve susuzluğa razı olabilmektir. Böylesi bir sevgi bizi Hakka ve hakikate, insana ve insanlığa daha da yaklaştıracaktır.

Bu vesile ile hem kendi ruhumuzu fethetmek hem de gönüller kazanabilmek için Mübarek Ramazan Ayı’nın ilçemize, ülkemizde ve tüm İslam Aleminde barış, sevgi, birlik, dayanışma, sağlık, sıhhat ve esenlik içinde yaşanmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

  • Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Vedat ÖZTÜRK Ramazan Ayı Mesajı

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi