İletişim Hattı +90(274) 412 7036
Haberler

China Homelife Turkey

  • 08.05.2018

 China Homelife Turkey, 

Türkiye'de Çin'in önde gelen firmaları ile işbirliği yapmak isteyen profesyoneller için etkili bir platform olan Çin Ürünleri Fuarı'nın 5.si ithalatçılar ve alıcılara eşsiz bir fırsat ve rekabet edilebilir fiyatlarda, 800'ün üzerinde Çinli tedarikçinin yüksek kalitede ki ürünleri sunulacağı fuar düzenlenecektir.

Bu yıl ki fuarda sergilenecek ürün grupları : Tekstil ve Hazır Giyim, Mobilya, Ev Gereçleri ve Züccaciye ,Yapı Malzemeleri ve Ekipmanları, Mutfak ve Banyo Donanımları, LED ve Aydınlatma Ürünleri, Hediyelik Eşya, Gıda ve Teknolojileri, Hırdavat ve El Aletleri, Makine olacaktır.

31 Mayıs - 2 Haziran 2018 tarihleri arasında İstanbul Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek China Homelife Turkey fuarına katılmak isteyen üyelerimizin 10 Mayıs 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar odamıza başvurmaları gerekmektedir. Bilgilerinize sunarız.

Detaylı bilgi için; http://www.chinahomelifeturkey.com/

  • China Homelife Turkey

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi